BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

BorderFix borderrand recht 19 cm x 2 m

BorderFix borderrand recht 19 cm x 2 m
BorderFix borderrand recht 19 cm x 2 m
BorderFix borderrand recht 19 cm x 2 m
Prijs:
32,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 24,95 (PostNL grootpakket zending)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465301091
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

BorderFix borderrand recht 19 cm x 2 m

Wil je een afscheiding maken tussen bestrating, het gazon of border, dan is een borderrand wellicht de oplossing voor jou. Een borderfix rand is een ideaal middel bij het afscheiden van verschillende stukken tuin. Daarnaast is het ook mogelijk om een moestuin met de rand af te bakenen, maar kun je er ook een vijver op een nette manier goed mee afwerken. De borderrand van Ubbink is gemaakt van flexibel kunststof. Het kunsstof is gemaakt uit gerecycelde materiaal en is daarom duurzaam geproduceerd. Echter is de levensduur ook erg duurzaam. Het is namelijk gegarandeerd dat een borderrand een aantal jaar mee kan. Het is een product waaraan eigenlijk vrij weinig mis kan gaan, het is vrij hoogwaardig en kent eigenlijk geen onderhoud.

Al voor een lange tijd maakt men gebruik van borderranden. Borderranden waren voorheen altijd vrij stevig, hard en moeilijk te buigen. De borderrand van Ubbink maakt hier echter het verschil. De rand is nog steeds erg stevig en hard, maar een stuk makkelijker te bewerken en het is door zijn flexibele kunststof vrij gemakkelijk te bewerken. Zo kun je gemakkelijk lange stukken borderrand aanleggen zonder dat je veel tijd kwijt bent aan het buigen. De borderrand van Ubbink is dus de oplossing voor iedereen die snel maar stevig een borderrand aan wil leggen!

De borderrand moet natuurlijk ook in de tuin worden geplaatst. Om dit voor elkaar te krijgen heb je natuurlijk piketpaaltjes nodig. Deze paaltjes helpen je op de rand stevig in of op de grond te plaatsen. Zo wordt het onmogelijk dat de rand nog verschuift en kent de rand dus een perfecte afwerking. Het wordt door ons aangeraden om de paaltjes +- 50 tot 60 centimeter van elkaar af te plaatsen om een optimale stevigheid te kunnen waarborgen!

Specificaties:

  • Materiaal: gerecycled kunststof
  • Kleur: zwart
  • Dikte: 10 mm
  • Lengte: 2 m
  • Hoogte: 19 cm
Aanraders bij dit artikel

Bekijk ook
Waarom Vijverexpress.nl? Waarom Vijverexpress.nl?