BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Colorado cascade waterval

Colorado cascade waterval
Colorado cascade waterval
Colorado cascade waterval
Colorado cascade waterval
Colorado cascade waterval
Colorado cascade waterval
Colorado cascade waterval
Prijs:
225,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465120746
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Colorado cascade waterval

De Colorado is een prachtige waterval die een natuurlijke sfeer geeft aan uw tuin! Dankzij de combinatie van zijn natuurgetrouwe uiterlijk en het geluid van stromend water zorgt de waterval voor een oase van rust. Geniet heerlijk in uw tuin van het rustgevende geluid van stromend water langs decoratief rotsgesteente!

Met het cascade watervalelement creëert u als het ware een extra watervalletje in uw waterval. Het cascade element uit de Colorado-serie is zo gemaakt dat hij met zijn vorm en kleur (grijs-bruin) eruit ziet als een natuurlijk rotsgesteente. In werkelijkheid is het watervalelement gemaakt van HDPE, een kunststof materiaal die u gemakkelijk in de tuin kunt plaatsen. Het waterval model is vervaardigd door middel van rotatievorming wat zorgt voor een juiste stabiliteit en een sterke constructie en dankzij zijn water- en slijtvaste kleuring is ook een absolute kleurechtheid van het element gegarandeerd. De Colorado-serie bestaat in totaal uit vijf elementen die onderling met elkaar zijn te combineren. Naast een het cascade element kunt u ook kiezen voor een hoekelement met een hoek naar links of naar rechts en voor een recht element. Om een beekloop in uw tuin te kunnen plaatsen heeft u altijd het startelement nodig.

Voor het creëren van een prachtige waterval heeft u natuurlijk wel een vijverpomp nodig met de juiste capaciteiten. Afhankelijk van het hoogteverschil (de hoogte van de waterspiegel tot en met de waterval) heeft u voor de Colorado waterval een pomp met het volgende vermogen nodig:

  • Hoogteverschil 0,50 m – aanbevolen pompvermogen 2500-3000 l/h (Aangeraden: Elimax 2500)
  • Hoogteverschil 0,75 m – aanbevolen pompvermogen 3500-4000 l/h (Aangeraden: Elimax 4000)
  • Hoogteverschil 1,00 m – aanbevolen pompvermogen 5000-6000 l/h (Aangeraden: Elimax 6000)

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxL): 51 x 36,5 x 88,5 cm
  • Materiaal: HDPE
  • Kleur: grijs-bruin
  • UV- en vorstbestendig
  • 10 jaar garantie
MEER INFORMATIE...
Aanraders bij dit artikel

Bekijk ook
Waarom Vijverexpress.nl? Waarom Vijverexpress.nl?