BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Dolfijn spuitfiguur

Dolfijn spuitfiguur
Prijs:
24,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465860208
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Dolfijn spuitfiguur

Een spuitfiguur bij uw vijver brengt veel sfeer en leven met zich mee. Het dolfijn spuitfiguur is een decoratieve accessoire welke leuk staat op de rand van de vijver. Door het spuitfiguur blijft het water in beweging en ontstaat er een gezellige sfeer waar vogeltjes door worden aangetrokken. Doordat het spuitfiguur gemaakt is van polyresin, is deze licht van gewicht en dus makkelijk te plaatsen. Polyresin is een kunsthars welke bestand is tegen alle weersinvloeden, u kunt dus jaar naar jaar genieten van dit leuke spuitfiguur.

Het spuitfiguur heeft een hoogte van 18 centimeter en kan aangesloten worden op een slang met een diameter van 9 tot 13 millimeter. Het spuitfiguur dient aangesloten te worden op een geschikte vijverpomp voor een optimale werking. Een geschikte vijverpomp wordt hierboven aangeraden. Het dolfijn spuitfiguur wordt geleverd exclusief vijverpomp en aansluitmateriaal.

Naast het dolfijn spuitfiguur zijn er ook andere modellen verkrijgbaar. Zo kunt u ook kiezen voor een spuitfiguur in de vorm van een kikker, zeehond, zwaan of vis.

Specificaties:

  • Hoogte: 18 cm
  • Materiaal: polyresin (kunsthars)
  • Aansluiting slang: 9 - 13 mm
  • Capaciteit: 1000 liter per uur
  • Levering exclusief vijverpomp en aansluitmateriaal
Aanraders bij dit artikel

Bekijk ook
Waarom Vijverexpress.nl? Waarom Vijverexpress.nl?