BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

EPDM lijm zwart

EPDM lijm zwart
Prijs:
18,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
1 - 2 werkdagen (op voorraad)
EAN:
8713981850367
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

EPDM lijm zwart

De EPDM lijm is een perfecte vijverkit voor het lijmen van uw vijverfolie. De EPDM lijm is een professionele, universele en duurzame voeg- en lijmkit. De vijverkit is perfect voor het lijmen van PVC en EPDM vijverfolie maar hecht ook uitstekend aan natuursteen, folieën, hout, polyster, rvs en steen. De vijverkit is zeer sterk en flexibel wat deze vijverkit een uitstekende vervanger maakt voor onder andere montagelijm, houtlijm en PU lijmen. Na aanbreng van de vijverkit is deze overschilderbaar met watergedragen lakken waardoor de lijm perfect verborgen kan worden. Daarnaast is de vijverkit schimmelwerend wat zal zorgen voor een lange werking van de vijverkit.

De EPDM lijm zwart is UV bestendig en heeft een krimpvrije uitharding, dit maakt de kit perfect voor vijvers welke in de zon liggen. De felle zon zal geen invloed hebben op de sterke, flexibele werking van de vijverkit. Verder is de vijverkit zeewater en chloor bestendig.

Bij het aanbrengen van de vijverkit is het niet noodzakelijk dat de ondergrond 100% droog is, wel is het belangrijk dat de ondergrond schoon en vetvrij is, dit zal zorgen voor een betere aanhechting van de kit. De vijverkit kan toegepast worden bij temperaturen tussen de 5 en 40 graden. Voor de beste aanhechting van uw vijverfolie en andere materialen gebruikt u de  EPDM lijm van Tuinexpress.nl!

Specificaties

  • Niet giftig
  • Kan een allergische reactie veroorzaken
  • Reukloos
  • Weerstaat trillingen
  • Kleur: zwart
  • Inhoud: 290 ml
  • Lijmen, monteren, afdichten, voegen
Bekijk ook
Waarom Vijverexpress.nl? Waarom Vijverexpress.nl?