BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Piketpaaltjes 58 cm set van 10 stuks

Piketpaaltjes 58 cm set van 10 stuks
Piketpaaltjes 58 cm set van 10 stuks
Prijs:
54,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 6,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465301039
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Piketpaaltjes 58 cm set van 10 stuks

Wil je een tuin netjes afwerken, dan kan dat natuurlijk met een borderrand. Echter zal de rand natuurlijk stevig in de grond moeten worden geplaatst. Dit kan met behulp van piketpaaltjes. Piketpaaltjes zijn er in verschillende varianten. Zo heb je piketpaaltjes met of zonder haak. De haak kan voor extra stabiliteit zorgen aan de paal en zorgen voor net een wat strakkere afwerking. Afhankelijk van de klus zal je dus de juiste piketpaal moeten kiezen.

Het monteren van een borderrand kan met behulp van piketpaaltjes. De paaltjes zijn gemakkelijk aan de borderrand vast te maken en zorgen voor een perfecte stabiliteit. Om de stabiliteit zo optimaal mogelijk te houden, kun je de paaltjes het beste zo’n 50 centimeter uit elkaar verticaal in de grond plaatsen. De border en de paaltjes kun je aan elkaar vast maken met schroeven. Omdat het weer nogal kan veranderen in Nederland, is het verstandig om de montage te verrichten met stevige roestvrijstalen schroeven. De piket set die je hier ziet bestaat uit 10 grondpennen.

Het is belangrijk om te bepalen welke pennen je nodig hebt voor jouw klus. Om dit te bepalen kun je het beste kijken naar de grond waarmee je werkt en welk element je moet afwerken. Zo kun je een korte piketpaal gemakkelijk gebruiken in een harde grond. Wanneer je te maken hebt met zachte grond is het soms verstandiger om te kiezen voor een langere piketpaal. Dit heeft te maken met het feit dat een paal beter in de grond staat wanneer hij er ook dieper is zit. Daarnaast zal je bijvoorbeeld met het afwerken van een vijverrand ook te maken krijgen met een grotere druk op de rand. In zulke gevallen is het in vaak ook beter om te kiezen voor diepere grondpennen!

Specificaties:

  • Hoogte: 58 cm
  • Breedte: 4 cm
  • Diepte: 4 cm
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Gerecycled kunststof
Aanraders bij dit artikel

Bekijk ook
Waarom Vijverexpress.nl? Waarom Vijverexpress.nl?