BEL ONS DIRECT: +31 (0)85 273 71 66

Start 750 voorgevormde vijver

Start 750 voorgevormde vijver
Prijs:
229,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 24,95 (PostNL grootpakket zending)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8711465810340
B2B:
Aantal:
Artikelomschrijving

Start 750 voorgevormde vijver

Heb je altijd al een vijver willen hebben, maar ontbeekt de tijd om deze aan te leggen? Dan is de start 750 voorgevomde vijver wellicht de perfecte oplossing. De voorgevormde vijver is gemaakt van een duurzaam soort kunststof namelijk HDPE. Het materiaal is bestendig tegen veel verschilende soorten weersomstandigheden en is daarom perfect voor iedere tuin. De vijverbak is ook nog eens gemakkelijk te plaatsen. Waar je bij het aanleggen van een normale vijver erg veel tijd aan kwijt bent, is het afmeten van de hoogtes in een vijver en het versterken van de bodem. Bij de voorgevormde vijver Start 750 heb je hier een stuk minder last van. Zo zal je alleen nog maar een passend gat voor de vijver hoeven te graven en je kunt hem er zo in leggen. Om de vijver zo goed mogelijk te plaatsen is hieronder een duidelijke instructievideo te volgen, waarin je kunt zien hoe jij in een paar stappen een mooie vijverbak in de grond hebt liggen.

De vijverbak is niet alleen handig bij het plaatsen. Bij het maken van de vijver is er ook nog eens rekening gehouden met de perfecte lengte x breedte x diepte verhouding. Daarnaast zijn er een hoop verschillende plantenplateau’s en biotoopranden waarin je gemakkelijk verschillende soorten waterplanten kunt plaatsen. Niet iedere plant vraagt namelijk om dezelfde diepte in het water. Zo heb je planten die graag erg diep in de vijver willen zitten, maar heb je ook oeverplanten die graag weer liever in een biotooprand staan.

Met deze vijverbak is het dus vrij gemakkelijk om een vijver in de tuin aan te leggen. In no time heb jij een mooie waterpartij met verschillende mooie en functionele waterplanten. Het is altijd verstandig om rekening te houden met de verschillende factoren die voor een goed biologisch evenwicht kunnen zorgen. Zo kan een pomp, waterplant, filter, niet te veel zon en het gebruik van regenwater het verschil maken tussen een groene of heldere vijver.
 

Voordelen van de Start voorgevormde vijver:

 • Gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen die vriendelijk zijn voor het milieu, planten en dieren
 • Eenvoudig te installeren
 • Bestand tegen UV straling en vorst
 • Voorzien van plantoppervlakken en biotoopranden
 • Door een optimale afstemming van de lengte, breedte en diepte van de vijver wordt een functionerend biologisch evenwicht gerealiseerd
 • 10 jaar garantie

Specificaties:

 • Materiaal: HDPE
 • Afmetingen (LxBxD): 202x160x55cm (op diepste punt gemeten)
 • Oppervlakte: 2,75m2
 • Inhoud: 750 Liter
 • Kleur: Zwart
MEER INFORMATIE...
Bekijk ook
Waarom Vijverexpress.nl? Waarom Vijverexpress.nl?